No Yellow colors

blond perfekcija

No yellow boja za kosu

Novi profesionalni sustav za bojanje, toniranje, posvjetljivanje i izbjeljivanje kose kako bi se postigli savršeni blond rezultati.

No Yellow Colors nova je profesionalna linija ekskluzivnih tehničkih proizvoda kompanije Fanola posvećena plavoj, izbijeljenoj i posvijetljenoj kosi kako bi postale čiste, apsolutne i besprijekorne plavuše. Asortiman nudi sustav bojanja i izbjeljivanja koji neutralizira neželjene žute tonove tijekom tehničkih usluga u salonu.
No Yellow Colour boje koristi inovativnu formulu koja ne sadrži PPD te je obogaćena posebnim ekstra visokodjelotvornim, trodimenzionalnim ljubičastim pigmentima protiv refleksije.

No Yellow Colour boje za kosu koriste ekstrakt kupine, grožđa i borovnice s kondicionirajućim, antioksidacijskim i emolientnim svojstvima za stvaranje zdrave, vitalne i mekane kose.

No Yellow Blond serija

Ice Blonde

Serija ledenih blond nijansi sposobnih posvijetliti i položiti anti-yellow pigment, neutralizirajući topli neželjeni žuti odsjaj.

Ice Superlightener

Najnovija generacija super-svjetle s impresivnom snagom za uravnoteženi učinak svjetlog tona. Formulirano je s karakteristikama za neutralizaciju žutih pigmenata. Izuzetno je učinkovit za čistu, apsolutnu plavušu.

Ice Toner

Toneri s hladnim refleksijama, pogodni za neutraliziranje neželjenih žutih tonova dobivenih nakon klasičnog izbjeljivanja ili posvjetljivanja.

Lightner

Niz proizvoda koji nude izvrsne svjetle performanse, zahvaljujući uravnoteženim tehnološki naprednim formulama.

Tehničke informacije

NANOŠENJE PRVI PUT

  1. Nanesite mješavinu boja po dužini i na vrhove. Ostavite 15 do 20 minuta.
  2. Pripremite svježu mješavinu boja i nanesite na korijenje. Ostavite 30 minuta. Ukupno vrijeme obrade: 45 do 50 minuta.

NANOŠENJE DRUGI PUT

  1. Nanesite dio mješavine boja na područje izrasta. Ostavite da stoji 20 do 25 minuta.
  2. Nanesite preostalu mješavinu boja po dužini i vrhovima. Ostavite 10 do 15 minuta. Ukupno vrijeme obrade: 30 do 40 minuta. 
    Napomena: Ako je površina izrasta veća od 5 cm, slijedite upute za “Nanošenje prvi put na prirodnu kosu”.  Vremena su indikativna i ovisit će o strukturi i dužini kose.

ISPIRANJE I MASAŽA

Prije ispiranja nježno umasirajte boju u kosi. Dodajte malo vode i nanesite cijelom dužinom kose. Dobro isperite.

...........................Fanola No Yellow šamponFanola No Orange šampon
Idealno za:Sivu, super posvijetljenu, izbijeljenu ili neobojenu kosuBlond, tamno plavu, sivu i platinastu kosu
Pigment:LjubičastiPlavi
Koristiti:Idealan za sijedu, jako posvjetljenu ili izrazito izbjeljenu kosu. Njegov ljubičasti pigment ublažava neželjene žute tonove na sijedoj, svijetloplavoj ili pramenovima prošaranoj kosiPreporuča se kod kose bojane u tamne tonove, nježno pere i neutralizira neželjeni bakreno/crveni odsjaj, hidratizira kosu dajući joj sjaj.